"En succesfuld App skaber værdi

eller merværdi for slutbrugeren!"

Skaber jeres App værdi?

Vores mantra i Ncouraged er:

Værdi

Et eksempel på en App som skaber værdi er "Whapp - Danmarks bedste event-app" (kan hentes her: iOS / Android).

Whapp er tiltænkt eventyrlystne personer som gerne vil ud og opleve nye ting. Problemet for disse slutbrugere er ofte, at det er meget svært at finde et samlet overblik over oplevelser i den virkelige verden, og især lige præcis de oplevelser som den enkelte slutbruger interesserer sig for. Whapp løser dette problem ved nemt at levere en samlet liste af oplevelser, filtreret efter slutbrugerens valgte interesser, sted og dato. Whapp leverer dermed en stor værdi til slutbrugeren meget nemt og brugervenligt.

 

Hvis en App i sig selv skaber værdi for slutbrugeren, så vil slutbrugerne automatisk vende tilbage til Appen igen og igen.

Merværdi

Et eksempel på en App som skaber merværdi er "Aalborg Zoo" (kan hentes her: iOS / Android).

Aalborg Zoo App har i sig en guide, hvor du kan høre dyrepasserne tale om de forskellige dyr, som bor i Aalborg Zoo. Dyrepasserne kan selv indtale historier om hvert enkelt dyr, og via Experience Central kan de hver dag oploade helt nye historier, så guiden altid er helt aktuel. Appen skaber derved en merværdi, ved at slutbrugeren kan få en dugfrisk og nærgående historie om hvert enkelt dyr.

 

Hvis en App skaber en stor merværdi for slutbrugeren, så er der gode indtjeningsmuligheder at hente for afsenderen.